SMYKKEOMSORG

 


Alle KLARA BLOCH smykker er lavet i hånden på mit værksted på Frederiksberg. Alle smykker fås i 925 sterling sølv og 22 karat forgyldt sterling sølv. 

KLARA BLOCH er registreret og medlem af ædelsmetalkontrollen, smykkerne bliver derfor stemplet med navnestemplet BLOCH, som vil sige, at de er lavet på KLARA BLOCHs værksted. Smykkerne stemples også med 925, der er dit bevis på, at smykkerne er ægte 925 sterling sølv. 

Smykkerne er 100% nikkelfri. 6 TIPS
Alle smykker vil ændre udseende over tid, men her er 6 tips, så du kan passe endnu bedre på dem.

 

Opbevar dine smykker lufttæt - evt. i den lynlåspose, der ligger under skummet i din KLARA BLOCH smykkeæske

 

Rens dine smykker med Hagerty Silver Clean, der er perfekt til både 925 sterling sølv og 22 karat forgyldt sterling sølv

 

Tag dine smykker af når du træner, sover og bader

 

 

 

Undgå slag mod hårde overflader

 

Hold dine smykker væk fra skønhedsprodukter

 

Elsk dine smykker

 

 

 


 

925 STERLING SØLV

925 sterling sølv er betegnelsen for sølvets renhed, dvs. at 925/1000 dele er rent sølv og de sidste 75/1000 dele er kobber.

Smykkerne er 925 sterling sølv hele vejen igennem og du vil derfor ikke opleve, at dit smykke smitter af eller at farven forsvinder. 
​Sølvets farve vil dog ændre sig over tid, da sølvet reagerer med svovlbrinte i vores luft - når denne reaktion sker, siger man, at sølvet anløber. Når sølvet anløber bliver det mørkere og mere mat. 

 
22 KARAT FORGYLDT

Alle smykkerne fås i 22 karat forgyldt sterling sølv. SMykkerne bliver forgyldt på KLARA BLOCHs værksted. De bliver forgyldt i et galvaniseringskar, hvor der i flere minutter bliver sat strøm gennem smykkerne og guld partiklerne sætter sig her fast på smykkerne.

Forgyldningen er et lag uden på sølvet og vil derfor blive slidt over tid. Her er smykker som ringe og armbånd mere udsatte for slid, da de har berøringen med andre overflader end huden.
Det er muligt at få smykker forgyldt igen mod betaling. Læs mere om forgyldning HER.

 

 

 

 

 

FØLG @KLARABLOCH PÅ INSTAGRAM