Søg
LOGO.png

Praktisk information

På denne side kan du finde en masse praktisk information, som er rart at vide. Alt fra levering og returnering til betaling og brug af gavekort. 

SIKKERHED

Webshoppen er SSL certificeret, hvilket betyder, at alle oplysninger bliver krypteret. Oplysningerne bliver holdt strengt fortroligt og videregives naturligvis ikke til tredjepart.

LEVERING

Jeg er glad for gratis fragt, så du har mulighed for at få gratis fragt, hvis du køber for mindst 1OOO,- ellers koster det 32 kroner. 
Alle bestillinger sendes med fragtservicen DAO. Du bestemmer selv, om du ønsker din bestilling sendt til din hjemmeadresse (leveres om natten og lægges foran din hoveddør) eller til en pakkeshop nær dig. 
Når din bestilling er blevet sendt afsted fra værkstedet, vil du modtage en besked med dit track & trace-nummer. Når din pakke er leveret – til enten pakkeshop eller din hjemmeadresse, vil du modtage en besked igen. 

Jeg laver alle smykker i hånden og fylder dem med kærlighed på værkstedet, der ligger i butikken på Vesterbro. Der går mellem 1-9 hverdage fra din bestilling er blevet modtaget, til den bliver sendt afsted fra værkstedet. Fra pakken bliver sendt afsted til den er klar til afhentning i din nærmeste pakkeshop eller er leveret på din hjemmeadresse, går der 2-4 mere hverdag.

KLARA BLOCH kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos pakkedistributøren.

AFHENTNING PÅ I BUTIKKEN PÅ VESTERBRO

Har du lyst til at hente din bestilling på min butik på Vesterbro, er det også muligt. Du vælger det bare AFHENTNING I BUTIKKEN, når du skal til at betale.  

RETURNERING OG FORTRYDELSESRET

Når du handler hos KLARA BLOCH, har du 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesfrist starter fra den dag, du har modtaget pakken. 

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende en besked via KONTAKT med dit bestillingsnummer. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere selve pakken.

Smykket må være prøvet, men ikke taget i brug i en grad, så den ikke kan sælges igen. Køber betaler selv for returforsendelsen. Bemærk det er vigtigt, at du får en kvittering på returforsendelsen fra postvæsenet.

OMBYTNING

Du har fået din bestilling hjem, men har alligevel ombestemt dig og ønsker at bytte dit smykke til noget andet – intet problem! Du har altid mulighed for at ombytte dit købte smykke til et andet design.

Hvis du ønsker at ombytte dit smykke, skal du sende en besked via KONTAKT

Køber betaler selv for returforsendelsen, men jeg betaler selvfølgelig for forsendelse af din ombytning. Bemærk at det er vigtigt, at du får en kvittering på returforsendelsen fra postvæsenet.  

BETALING

Du kan betale med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, ApplePay og MobilePay. Når din bestilling er gået igennem, vil du modtage en bestillingsbekræftelse på din mail. 

BRUG AF GAVEKORT

Kan du ikke bestemme dig for hvilket smykke, du skal give i gave? 
Frygt ej, så er et gavekort lige sagen! 

Du kan købe både fysiske og print-selv gavekort. Du skal blot skrive den værdi, du ønsker gavekortet skal have og lægge det i indkøbskurven som alle andre bestillinger. 

For at anvende gavekortet som betaling, skal du indtaste gavekortskoden i 
“INDTAST GAVEKORT ELLER RABATKODE HER” feltet inden betaling. Du kan kun anvende ét gavekort pr. bestilling. Hvis gavekortet ikke dækker bestillingens totalbeløb, kan du betale det resterende beløb med dit betalingskort.

Gavekort er gyldige i 2 år fra købsdatoen.